Valio Akatemia® - Stipendi 2019 -videogeneraattori

Kampanjan säännöt

Näitä sääntöjä sovelletaan tilanteessa, jossa hakija jättää joko itseään koskevan tai kolmas jättää potentiaalista Valio Akatemia® ohjelman stipendiaattia koskevan Videogeneraattorihakemuksen Valio Akatemia® ohjelmaan. Näiden kampanjasääntöjen lisäksi Videogeneraattorihakemukseen sovelletaan soveltuvin osin Valio Akatemia® ohjelman ehtoja [linkki tähän: https://www.valio.fi/ohjelman-saannot/] sekä Valio Akatemia® rekisteriselosteessa esitettyä [linkki tähän: https://www.valio.fi/rekisteriseloste---valio-akatemia/]. Mikäli videon tekijä on alaikäinen, tulee alaikäisellä olla videon tekoon huoltajan lupa ja huoltajan on oltava tietoinen näistä ehdoista. Video on siis hyvä tehdä yhdessä huoltajan kanssa.

1. Kampanjan järjestäjä

Valio Oy
Meijeritie 6
00370 Helsinki

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 16.4.2018 ja päättyy 29.7.2018
Valio varaa oikeuden päättää kampanjan aikaisemmin.

3. Osallistuminen ja työt

Videogeneraattori on tarkoitettu Valio Akatemia® 2019 stipendin hakijoiden käyttöön, tai sopivan hakijan ehdotukseen. Valio jakaa tukea lapsille ja nuorille Valio Akatemia® ohjelman kautta stipendien muodossa kerran vuodessa. Stipendien saajat valitaan hakemusten perusteella. Stipendien saajat ovat alle 18-vuotiaita.

Generaattorilla tehdyt videot eivät saa loukata ketään ja videoiden on oltava hyvän maun mukaisia. Videon tehnyt henkilö ja/tai hänen huoltajansa vastaa siitä, että video ei loukkaa kolmannen omistus- ja/tai immateriaalioikeuksia.

Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista videoista tai niiden sisällöstä. Valio voi nostaa generaattorilla tehtyjä videoita Valio Akatemia® verkkosivuille www.valio.fi/valioakatemia, mikäli videon tehnyt henkilö on jakanut videon julkisesti sosiaalisessa mediassa tunnisteella #valioakatemia.

Mikäli generaattorilla tehty video loukkaa toista henkilöä, on muuten hyvän maun, lain tai moraalinvastainen, Valion tietoon tulee, että se rikkoo kolmannen oikeuksia, tai video vaarantaa tai vahingoittaa Valiota tai Valion tunnusta, niiden imagoa tai yleistä arvonantoa tai on vastoin kulloinkin voimassa olevia Valion periaatteita (ml. ahdistelun ja syrjinnän vastaiset periaatteet), Valiolla on oikeus poistaa video viipymättä. Pyynnöt poistaa tietty video tulee osoittaa sähköpostilla osoitteeseen akatemia@valio.fi.